HUN ENG
ICAI 2017 konferencia Egerben
2017. január 30. és február 1. között zajlik az ICAI 2017 informatikai konferencia az Eszterházy Károly Egyetemen.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Matematikai és Informatikai Intézete az IoT Kutatóintézettel, valamint a Debreceni Egyetemmel közösen szervezi a 10. International Conference on Applied Informatics (ICAI) konferenciát Egerben.

 

Az ICAI nemzetközi informatikai konferencia több mint 20 éves múltra visszatekintő rendezvénye a hazai szakmai közéletnek. A mostani, jubileumi 10. konferenciára számos országból több mint 120-150 résztvevőt várunk. A konferencia mindig is nyitott volt az informatikai vállalkozások felé, megteremtve a szorosabb kapcsolat lehetőségét az ipar és a kutatás között, több utat is biztosítva az innovációhoz.

 A konferencián a következő tudományterületeken szervezünk szekciókat: mesterséges intelligencia, komputergrafika, adatbázisrendszerek, kriptográfia, felhőszolgáltatások, Internet of Things, egészségügyi informatika, funkcionális programozás, operációkutatás, rendszertervezés és objektumorientált programozás, tesztelés és verifikáció, számítógépes hálózatok, komputerstatisztika, valamint informatikai oktatás.

 

A konferencián plenáris előadást tart Prof. Tien Van Do (BME), Fazekas István (DE), Csató Lehel (Babes-Bolyai Egyetem), Kovásznai Gergely (EKE IoT), Porkoláb Zoltán (ELTE) és Kozsik Tamás (ELTE).

A konferencia weblapján lehet tájékozódni a konferenciáról, illetve a szakmai programról: http://icai.uni-eszterhazy.hu